Termeni si conditii

Reguli pentru utilizarea website-ului

Accesarea si vizitarea website-ului precum si comandarea produselor prezentate pe site-ul www.publisoft.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor enumerate in continuare. Pentru o informare corecta asupra lor este necesar sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

SC Publi Soft Design SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii precum si ale caracteristicilor si preturilor produselor sau serviciilor, continutul si preturile ofertelor si promotiilor fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, SC Publi Soft Design SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori de scriere, de design sau neconcordante ale imaginilor fara a anunta in prealabil. SC Publi Soft Design SRL face toate eforturile pentru a mentine acuratetea informatiilor si a actualiza continutul website-ului in cel mai scurt timp insa eventualele erori de continut sau de functionalitate ale acestuia nu obliga societatea cu nimic.

Tot continutul site-ului www.publisoft.ro este proprietatea SC Publi Soft Design SRL si este aparat de prevederile legale in vigoare. Preluarea fara acordul scris al SC Publi Soft Design SRL a oricaror elemente prezente in site, ca atare sau modificate, chiar daca aceste elemente nu sint protejate, atrage dupa sine sanctiunile prevazute de legislatia in vigoare. Pentru orice incalcari privind legea pentru protectia drepturilor de autor va rugam sa ne sesizati folosind datele din sectiunea de contact.

SC Publi Soft Design SRL poate utiliza metode de urmarire (cookies, adrese IP, module beacon), pentru a colecta diverse informatii despre: browser, sistem de operare, pagina de trimitere, traseul navigarii pe site etc. in scopul imbunatatirii site-urilor detinute si al unei mai bune intelegeri a dorintelor vizitatorilor si cumparatorilor cu privire la serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire sint utilizate exclusiv catre imbunatatirea produselor sau serviciilor oferite si largirea portofoliului de clienti.

Aceasta sectiune de termeni si conditii ale website-ului trebuie citita de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea tuturor prevederilor si a eventualelor modificari efectuate.

Confidentialitate

SC Publi Soft Design SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si garanteaza secretul datelor personale ale utilizatorilor site-ului catre terti acestea fiind folosite numai in contextul relatiei cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea website-ului, oferte si politicile firmei.

SC Publi Soft Design SRL nu practica SPAM-ul, nu divulga datele dvs. de contact tertilor, persoane fizice sau juridice, nu vinde, nu ofera si nu schimba adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui website, fara acordul dumneavoastra explicit.

Drepturile si obligatiile cumparatorului

Cumparatorul are dreptul de a solicita repararea sau daca nu este posibil acest lucru inlocuirea produselor neconforme. Daca produsul / serviciul este insotit de garantie, aceasta perioada difera de la caz la caz si este speificata explicit in certificatul de garantie.

Cumparatorul are obligatia sa furnizeze toate informatiile in conformitate cu realitatea, sa nu faca solicitari ce contravin legilor in vigoare si sa efectueze plata produselor sau serviciilor in limitele termenului convenit. Depasirea termenului de plata atrage plata unei penalizari de 0,1% pe zi din valoarea facturata si neachitata. Orice reclamatie cu privire la produsul sau serviciul achizitionat se va face in termen de 15 de zile calendaristice de la receptie.

Cumparatorul are obligatia sa utilizeze produsul cumparat in limitele admise de specificatiile de utilizare, depasirea lor cauzind pierderea garantiei si remedierea defectiunilor sau inlocuirea contra cost.

Forta majora

Neexecutarea la termen si / sau in mod corespunzator, total sau partial a obligatiilor contractuale nu va atrage raspunderea nici uneia dintre parti daca este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este un eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor si imposibil de evitat. In cazul in care dupa 15 zile de la data producerii lui evenimentul nu a incetat oricare parte are dreptul sa o notifice pe cealalta cu privire la incetarea de drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde daune interese.

Legislatie aplicabila si jurisdictie

Termenii si conditiile prezentate aici sint sub autoritatea legilor din Romania. Eventualele litigii aparute intre vanzator (prestator) si cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau daca acest lucru nu va fi posibil, prin solutionare de catre instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti.