Inscriptionari oglinzi auto

Inscriptionare oglinzi auto prin sablare chimica, rapid, la sediu sau domiciliu.

Rapid, estetic, fara demontare

Inscriptionarea (sablarea) oglinzilor auto este cea mai eficienta metoda antifurt. Deoarece pretul unui set nou de oglinzi, impreuna cu manopera aferenta montajului constituie o cheltuiala substantiala, mult mai mare fata de costul unei inscriptionari oglinzi de numai 95 RON/set 2 buc. acest procedeu devine absolut necesar. Se evita astfel si neplacerile deloc de neglijat legate de timpul pierdut deoarece nu intotdeauna oglinzile pentru un anumit model se afla pe stoc, probabilitatea ca in timpul furtului sa fie deteriorate si alte mecanisme (reglaj, incalzire) este foarte ridicata iar riscul ca odata inlocuite oglinzile sa fie furate din nou este mereu prezent.

Am oglinzi din sticla sau din plastic?

Cel mai frecvent oglinzile auto sint fabricate din sticla dar uneori pot fi si din plastic. In cazul celor fabricate din sticla se utilizeaza un procedeu chimic ireversibil prin aplicarea unei solutii speciale ce ataca suprafata oglinzii si creeaza un efect de matuire. Inscriptionarea este definitiva, orice incercare de inlaturare a ei va avea rezultate nule. Pentru oglinzile din plastic metoda difera, de aceea este necesar un test simplu pe care il puteti face chiar dvs.

Se pune pe suprafata oglinzii o bucata de hirtie (colt de bancnota, carte de vizita etc.) si se urmareste daca privind putin oblic, se vede dublata. Daca se poate, atunci oglinda este fabricata din sticla. In caz contrar, este din plastic.

Evitati furtul oglinzilor auto!

Prin inscriptionarea oglinzilor riscul furtului practic nu mai exista deoarece nimeni nu va cumpara indiferent de pret o oglinda corp delict, identificabila. Acest fapt este clar dovedit de lipsa aproape totala a furturilor de oglinzi inscriptionate.