Logo design, vectorizare dupa model

Logo design, identitate companie, vectorizare sigle.

Logo design

Pentru realizarea ori reconstructia (vectorizarea) dupa model sau specificatii tehnice a siglei (logo-ului) companiei aveti acum la dispozitie un serviciu avantajos si executat in conditii grafice profesionale.

Tinind cont de cele trei aspecte esentiale in opinia noastra ale activitatii de logo design si anume:

  • considerarea lui ca un punct central, de referinta, caruia i se alatura toate celelalte elemente de promovare a imaginii si identitatii companiei
  • obtinerea celui mai puternic impact asupra segmentului de piata vizat si construirea unei element de imagine ce se va identifica in timp prin traditie si renume
  • indeplinirea cerintelor si asteptarilor beneficiarului

sintem in masura sa va oferim cea mai buna alternativa pentru design-ul si realizarea siglei sau logo-ului dvs.

Exprimati preferinte dvs. de design si vom pregati varianta preliminara a logou-lui pe care se face modificarile si ajustarile finale in caz ca acestea vor fi necesare.

Realizare grafica vectoriala

Fisierele vectoriale asigura posibilitatea redimensionarii ulterioare la orice scara fara pierdere de calitate sau acuratete a culorilor. Veti putea astfel obtine orice varianta a logo-ului dvs. de la fisierele optimizate pentru web pina la cele utilizate la imprimarea bannerelor si posterelor de mari dimensiuni.